Corona

CODE ROOD: de chirozondagen gaan nog door!

Corona verplicht alle jeugdbewegingen tot het nemen van bepaalde maatregelen. Wij doen enorm ons best om van onze chirozondagen nog steeds het beste te maken! Hieronder vindt u een opsomming van onze persoonlijke maatregelen!

- De uren van een aangepaste chirozondag:

Ribbels 9u30 - 12u30

Speelclubs 9u30 - 12u30

Rakwi's 13u00 - 16u00

Tito's 13u00 - 16u00

Keti's 16u30 - 19u30

Aspi's 16u30 - 19u30

- Het dragen van een mondmasker:

Leden -12jaar hoeven GEEN mondmasker te dragen naar de chiro. Het kan echter geen kwaad om er eentje mee te geven voor het geval ze op uitstap gaan. Voor hen is het wel aangeraden om zoveel mogelijk de activiteiten buiten te laten doorgaan, kleed je kindjes dus warm aan!

Leden +12jaar moeten zowel binnen als buiten een mondmasker dragen. Leden +12jaar mogen niet meer naar binnen in onze chiro lokalen. Alle activiteiten gaan dus in de maten van het mogelijke buiten door. 

Ouders zijn verplicht om een mondmasker te dragen van zodra ze het chiroterrein betreden.

Hygiëne:

Hygiëne is meer dan ooit van belang! Hoewel het niet altijd evident is, vragen wij rekening te houden met bepaalde zaken. Als uw kind ziek is, wees (meer dan gewoonlijk) attent en laat hem of haar eventueel die chirodag eens overslaan. Vaak handen wassen, niezen in je elleboog,… deze gewoontes zijn meer dan ooit belangrijk.